Pieters NVM-makelaars & DeHypotheek.nl
De Garst 26a
1785 RK Den Helder
Postbus 3010
1780 AG Den Helder
T 0223 - 66 81 81
E info@pieters.nl
I https://www.pieters.nl
I http://www.DeHypotheek.nl

Texelstroomlaan 30

1784 EB   Den Helder

Vraagprijs EUR. 245.000,= k.k.Aanvaarding in overleg


Ruime eengezinswoning met een goede centrale ligging en vrij uitzicht aan de overkant! Lopend of met de fiets ben je zo bij de donkere duinen, strand en zee. Maar ook naar het stadscentrum is dichtbij. Om de hoek bij de marsdiepstraat is een gezellig winkelcentrum met diverse winkels en supermarkten.

EIGEN GROND!
Deze woning heeft eigen grond (let op: in deze straat zijn er ook nog woningen met erfpacht!) en binnen heb je behoorlijk veel woonruimte.

De woning is gedateerd, zoals de keuken, toilet en badkamer. Ook zijn er een aantal kozijnen aan vervanging toe. Met de vraagprijs is hier al rekening mee gehouden.

ZONNIGE ACHTERTUIN:
De breedte van de woning is 6,56m, dit zie je ook weer terug in de royale diepe en brede achtertuin. Tevens in de achtertuin een stenen berging met een zolder in de kap alsmede een houten berging voor fietsen en opslag. Via de poort kom je in de steeg om achterom te gaan. De zonnige achtertuin is gelegen op het westen!

INDELING:
Via de voortuin naar de voordeur met een tochtportaal en meterkast. Hierachter de hal met een trapopgang naar de verdieping. Onder de trap een is een kelder/trapkast aanwezig. Verder nog een toilet, de deur naar de ruime woonkamer en aan de achterzijde de keuken.

EERSTE VERDIEPING:
Op de verdieping een overloop, vaste trap naar zolder, de badkamer en drie slaapkamers. Waarvan er twee zeer ruim zijn. Met aan de voorzijde nog een balkon.

ZOLDER:
Met de vaste trap naar de ruime zolder met een voorzolder en een zolder slaapkamer met aan de voorzijde een dakkapel. Bij de trap hangt de Nefit CV ketel van 2015. Op deze zolder kun je nog twee slaapkamers realiseren.

Afspraak maken?
Maak een afspraak voor een bezichtiging met onze NVM makelaar John Pieters.

Aanvaarding in overleg (eventueel is een snelle oplevering mogelijk!).

Energielabel D.

   Kadastrale plattegrond

   Plattegrond van de woning
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1961
Inhoud m3
Perceel 181 m2
Gebruiksopp 120 m2
Slaapkamers 4

Foto'sPieters NVM Makelaar & DeHypotheek.nl
De Garst 26a
1785 RK Den Helder
Postbus 3010
1780 GA Den Helder
T 0223 - 66 81 81 van 08:00 tot 18:00 uur
E info@pieters.nl
I http://www.pieters.nl
I http://www.DeHypotheek.nl
WONING TE KOOP
Texelstroomlaan 30
1784 EB   Den Helder
Vraagprijs EUR. 245.000,= k.k.