Gratis waardebepaling

Taxatie of waardebepaling?

Taxatie en waardebepaling zijn twee verschillende begrippen die regelmatig door elkaar worden gehaald. Wanneer u een schriftelijke onderbouwing wenst van een waardeoordeel van uw woonhuis dan wordt er voor u een taxatierapport opgemaakt. Dit rapport is gebaseerd op belangrijke gegevens die betrekking hebben op uw woning, zoals bijvoorbeeld de staat van onderhoud, constructie en gebruikte materialen, verplichtingen en rechten ten aanzien van het erf waarop het huis staat, mate van isolatie enz.

Taxatierapport

Een taxatierapport kan gebruikt worden bij het aanvragen van een hypotheek of bijvoorbeeld als onderbouwing wanneer u een geschil over de waarde heeft met bijvoorbeeld de fiscus.

Woningmarkt

Verder hebben vraag en aanbod op de woningmarkt grote invloed op de waarde van uw huis. Zeker wanneer de woningmarkt sterk in beweging is, dan is een taxatierapport duidelijk een momentopname.

Taxateur

Als beëdigd taxateur onroerend zaken heeft Pieters NVM-makelaars brede praktijkervaring en voortreffelijke informatiebronnen ter beschikking. Dit is uw garantie voor een goede en zo objectief mogelijke woningtaxatie.

Rapport

Het voordeel van ons NVM-taxatierapport is dat iedere bank of geldverstrekkende instantie het rapport zonder meer accepteert.

Gratis

Wanneer u benieuwd bent naar de huidige marktwaarde van uw woning of u overweegt te verhuizen, dan komen wij graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs.

Waardebepaling

Wij geven u een mondelinge waardebepaling zodat u inzicht van de verkoopwaarde van uw woning heeft en u kunt kennismaken met ons en onze werkwijze.

Uw reactie

Graag vernemen wij uw reactie via john@pieters.nl of 0223-66 81 81.


Afspraak maken met pieters! Klik hier om een afspraak te maken met Pieters


Mijn woning verkopen met pieters! Mijn woning verkopen