<<    terug naar vorige pagina
TE LAAT: DEZE WONING IS VERKOCHT! WONING VERKOCHT
Gasstraat 17
1781 RN   Den Helder
Vraagprijs EUR. 79.500,= k.k.

Gasstraat 17 te Den Helder
Klik hier voor meer foto's

Deel deze pagina via:

WONING VERKOCHT  Gasstraat 17 te Den Helder  WONING VERKOCHT  Gasstraat 17 te Den Helder  WONING VERKOCHT  Gasstraat 17 te Den Helder  WONING VERKOCHT  Gasstraat 17 te Den Helder  WONING VERKOCHT  Gasstraat 17 te Den Helder

GASSTRAAT 17, 1781 RN DEN HELDER:
Half-vrijstaand! In een gezellige buurt hebben wij deze leuke woning met een mansardekap voor een aantrekkelijk prijs. De hypotheekrente kun je voor 30 jaar vastzetten met zeer lage maandlasten. Hier kan je echt niet voor huren!

WOON OMGEVING:
Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving (loop- en fietsafstand), zoals: de binnenstad van Den Helder, Rijkswerf en het uitgangsleven. Deze woning is gelegen in een autoloze straat en met voldoende parkeergelegenheid bij de woning. Zie ook de streetview met de parkeerplaatsen aan de achterzijde van deze woning.

INDELING:
Als je binnenkomt heb je een hal met de meterkast en daarna de woonkamer met een woonkeuken. De douche en toilet zijn gecombineerd. In de aanbouw nog een bijkeuken/berging. Er zijn twee achterdeuren naar de achtertuin. Naast de woning een steeg om achterom te gaan.

VERDIEPING:
Via de trap kom je op de overloop met twee ruime slaapkamers.

AANVULLENDE INFO:
De woning is voorzien van dubbelglas en op de verdieping zijn de kozijnen van kunststof met kantel/kiep-ramen. De begane-grond-vloer is van beton. De verwarming is via gaskachels.

Aanvaarding in overleg.
Bezichtiging aanvragen
Vraagprijs EUR. 79.500,= k.k.
Kenmerk Uitleg
Soort WONING VERKOCHT
Type Tussen + steeg
Status VERKOCHT
Bouwjaar 1913
Inhoud 240 m3
Perceel 72 m2 eigen grond
Gebruiksopp 68 m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Garage nee
Tuin ja
Balkon nee
Bezichtiging aanvragen
Pieters NVM-makelaars
De Garst 26a
1785 RK DEN HELDER
Telefoon: 0223-668181

Email: info@pieters.nl

Meer over Pieters