<<    terug naar vorige pagina
TE LAAT: DEZE WONING IS VERKOCHT! WONING VERKOCHT
3e Emmadwarsstraat 9
1782 PK   Den Helder
WONING IS VERKOCHT 

3e Emmadwarsstraat 9, Den Helder
Klik hier voor meer foto's

Deel deze pagina via:

WONING VERKOCHT  3e Emmadwarsstraat 9, Den Helder  WONING VERKOCHT  3e Emmadwarsstraat 9, Den Helder  WONING VERKOCHT  3e Emmadwarsstraat 9, Den Helder  WONING VERKOCHT  3e Emmadwarsstraat 9, Den Helder  WONING VERKOCHT  3e Emmadwarsstraat 9, Den Helder

Groot woonhuis helemaal opnieuw gebouwd in 2005 !

Nabij de vernieuwde binnenstad van Den Helder met de winkels en het NS-station, alsmede De Dijk en de Texelse boot. Deze woning staat in een zeer rustige dwarsstraat van de Emmastraat en alle voorzieningen toch op loopafstand.

Deze woning is echt niet te vergelijken met andere woningen in deze woonwijk, omdat het helemaal opnieuw is gebouwd met een beton vloer, de muren van de verdieping zijn recht en de bijzonder grote zolder met uitzicht over de huizen in de omgeving.

INDELING
Voortuin, entree, hal met meterkast, woonkamer met tuindeuren, open inbouw keuken en de trapopgang naar de verdieping. Achter de keuken nog een toilet en een tussendeur naar de aangebouwde stenen berging (3,0 x 2,44). In de zonnige achtertuin (7 meter diep) is nog een poort met de achterom via de steeg. De begane grond is 9,55 meter x 4,87 meter + nog de aanbouw / berging.

EERSTE VERDIEPING
Middels de trapopgang komen we op de verdieping met twee ruime slaapkamers (3,20 x 4,97) + (3,32 x 4,97) en de nieuwe badkamer (nog niet gebruikt), met douche, wastafel en tweede toilet. Op de royale overloop nog een vaste trap naar de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is ook bijzonder voor deze woonwijk! Deze is zo groot (7,31 x 4,78) met aan de voor- en achterzijde een dakkapel. Ook deze ruimte is niet snel te vinden bij een andere woning in deze woonwijk. De vloer heeft een mooie afwerking met brede kaasplanken (zie de foto's) en er is nog een zij bergruimte met 4 deuren (bergruimte is 66 cm diep).

VLIERING
Vanaf de tweede verdieping is via een vlizotrap de vliering te bereiken voor opslag.

AANVULLEND
Eigen grond: 105 m2;
Inhoud: 370 m3;
Verwarming middels CV-ketel 2005
Bouwjaar: 2005 en extra uitbreidingen in 2009
Achtergevel bekleed met keralit (onderhoudsarm).
Energielabel is vermoedelijk een B of C-label.


AFSPRAAK
Maak een afspraak en kom kijken naar deze ruime woning!

Aanvaarding in overleg.
Vraag bezichtiging aan »
WONING IS VERKOCHT 
Kenmerk Uitleg
Soort WONING VERKOCHT
Type Tussenwoning
Status VERKOCHT
Bouwjaar 2005
Inhoud ca 370 m3
Perceel 105 m2
Gebruiksopp 130 m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Garage Nee
Tuin Ja
Balkon Nee
Vraag bezichtiging aan »
Pieters NVM-makelaars
De Garst 26a
1785 RK DEN HELDER
Telefoon: 0223-668181

Email: info@pieters.nl

Meer over Pieters »